Shamanens Redskaber

Til salg

Kurser

Hvem er vi

Kontakt

  Links

Forside

 Sprog

Kommentar fra Kunder:

Shamanistisk Værktøj anvendt i teater forestilling for børn.

 

"I efteråret 2011 spillede jeg "Ravperlen fra Mårhøj Gravhøj" 43 gange inde i gravkammeret på Danmarks største et-kammer jættestue, Mårhøj jættestue på Hindsholm på Fyn. Her havde jeg den store glæde at kunne bruge en tromme og diverse rasler, som Erik og Susanne havde lavet til mig. De rituelle instrumenter hjalp mig til at fornemme en helt anden tid, stenalderen, og de bar gennem forestillingen. De blev lige med det samme til mine smukke fortælleredskaber. Anette Jahn, historiefortæller fra Måle Fortælleteater.   
varme hilsner fra Anette


Hei!
Da vil jeg bare meddele dere om at tromma har kommet hjem til meg.
J Den er i perfekt stand, og har ingen transportskader. Dere har pakket og emballert den veldig bra, så reisen har gått uten problemer. Det er MEKTIG tromme det her, og FOR EN LYD, ho ho! Har aldri hørt SÅ bra lyd fra reinsdyrskinntromme noen gang før. Det er en ørn  på tromma, men når jeg hørte lyden fra den – den  var som torden – mektig, kraftfull og sterk – så slo det meg umiddelbart at dette må da være en ”Thunderbird” – Tordenfugl. J
Det er i sannhet en meget, meget imponerende tromme dere har laget og den er helt perfekt for meg. Når jeg så den første gangen, så var det ikke tvil, dette er den fineste tromma jeg noen gang har sett tror jeg, og jeg liker  fargen på den, sort med brune flekker her og der – ørnetegningen/tordenfuglen er utrolig vakker og den er solid og godt laget, og ligger perfekt i hånden. Trommepinnen som følger med passer perfekt og bidrar til den mektige og utrolige lyden.
Jeg har en nettside –
www.thespiritwalker.net – ta en titt. J Jeg tenker dere vil se at tromma vil passe bra inn hos meg og den ”stilen” jeg har.
Takker igjen for en fantastisk fin tromme, som er verdt hver eneste krone! Jeg vil definitivt anbefale dere videre til alle som skal kjøpe tromme, DET er det ingen som helst tvil om.
J

Mvh
Lars-Erik Lie, Trysil, Norge

 


Jeg blev fuldstændig slået tilbage i stolen da jeg kiggede trommer!!!!!!!!!!!!!!!!
Der er sket noget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeg er nødt til at eje Moder Jord.
Hun er min!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mit hjerte er fyldt med taknemlighed og glæde over at se denne smukke universelle tromme.
 
Trillee, Skaven. ...


 

Hei Erik og Susanne

Takk for kraftsmykket, det har virkelig en indre kraft som den deler rikelig med seg. Fantastisk piece off art som dere alltid klarer å levere, jeg er meget fornøyd og jeg takker dere for alt dere har gjort for meg.Trommen fungerer meget godt og jeg er veldig fornøyd med resultatet, den samarbeider meget godt med meg og gir meg mange gleder, fantastiske resultater og reiser.  

Tromme hilsen J  Helge Norge  

Hej Erik og Susanne,

Tusind tak for den vidunderlig væsen som har kom ind til mit liv. Den er helt bestemt en smuk tromme, og føles som den helt rigtig tromme til mig. Den er fantastisk til at synge ind i ....wow!!!!!!!
Jeg glæder mig at rejser sammen med den! Det er en fantastisk gaver at brug jeres håndværk til at glæder andre på :-) Tak!!!

Knus Christine

Hejhej :)

Jeg ville bare lige sige at trommen er kommet godt frem, og er nu på færøerne. Den er helt fantastisk. Takk.
Venlig hilsen Eivør  
 

Hei, og takk for en kjempeflott rasle !!

Den har kommet vel frem, og er et  "nydelig"  arbeid :-))
Jeg vil også få takke for einen, dere sendte med. Den skal jeg bruke 
når jeg innvier raslen.
Jeg skal på sjaman undervisning om 11 dager, og gleder meg til å vise 
den frem til alle der :-)))
Ønsker dere en fortsatt god helg :-))

Med vennlig hilsen
Marianne, Norge

 

Hej Susanne 

Tak for vejledningen. Og så vil jeg bare sige at jeg er vildt glad for min nye tromme! Den synger!  Det er virkelig helt fantastisk! Det var også dejligt at møde dig og Erik, og høre lidt om trommen og dens tilblivelse. Jeg er slet ikke i tvivl; det er den helt rigtige tromme. Så tak fordi jeg måtte komme forbi! 
bedste hilsner
Ellen 

Hei!
I dag fikk jeg pakke fra Danmark. Trommen er kommet vel hjem:)   Jeg er så glad og fornøyd for at alt gikk som dere lovet, tusen takk!  Jeg ser at det er et solid og godt håndverk, og lyden er veldig god. Jeg skal innvie den i kveld ved fullmåne. Samtidig vil jeg takke for en flott trommestikke, "Trommeposen" og røkelsen som dere  sendte med
 : )
Vennlig hilsen Reidun
, Tronheim, Norge 

Hej Susanne og Erik Blot for at fortaelle at trommen er modtaget med stor glaede. Den er flot, dyb og bare den helt rigtige. Tusinde tak. Mange hilsener Lisbet :-)  Somerset, England

 Mange tak.  
hils din mand mange gange og sig til ham jeg er meget glad for min tromme og jeg anbefaler hans håndværk til andre der står og vil investere i en tromme.
mange tak for handlen og forsat god dag til jer begge.
venlig hilsen karsten.
 

Greetings, folks,
I wanted to let you know that my drum came in the mail just fine. It was just as I wanted it, clean and blank, no spirit in it yet. I decorated the drum with the Nine Worlds and many other sacred symbols, and called the spirit into it, and she woke up. Her name is Talu, which is old Anglo-Saxon for "story", "tale", "accounting". She is a divinatory drum - one places a querent's small object on the surface, strikes gently from underneath, and the object jumps to a symbol that is the right answer. She wanted bells and other decorations (I think she is a bit vain) so I carefully drilled tiny holes around the back edge, and hung various bells, clappers, bags of stones and herbs, and other amulets given to me by friends. Many folks donated to her decoration.

I'm attaching a photo of myself holding her so that you can see how she turned out. The other photo is of the back, and all the amulets. I want to thank you for making such a beautiful piece of craftsmanship, and I am glad that you folks are doing this sacred work.

 

Blessings,
Raven Kaldera Ma. USA.
http://www.northernshamanism.org